tiistai 2. lokakuuta 2012

Hiontaa ja rappausta

Puoti etenee vähän kerrallaan ja sen parissa on tullut uurastettua useampana päivänä. Lattia on muutamaa lankkua vaille valmis.
Tiiliseinän tein paspispahvista näyteikkunoiden väliin. Muualle seiniin olen myöskin jo kerennyt laittaaa tapettia. Ikkunakarmitkin ovat paikoillaan.


Kuvaus rekvisiittana on omaa tuotantoa; takka, lyhdyt ja kori.
Ainoastaan 5-haarainen kynttilänjalka on ostokamaa.


5 kommenttia:

 1. Dodii, sehän hyvin lähtee käyntiin :) Ja lattia näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Kaunista näyttää tulevan! Takka on todella hieno. Onko se tehty puusta vai paspispahvista, massasta vai mistä? Iselläni on mielessä takka-suunnitelmia, siksi kyselen.

  VastaaPoista
 3. Lattia on tosi upea. Ehkä voisit vähän valasta miten tuollaista tiiliseinää tehdään ;)

  VastaaPoista
 4. Hienosti onnistunut tuo tiiliseinä ja lattia. Takka on kaunis, kuten muutkin tekemäsi minit.

  VastaaPoista
 5. Tiiliseinä on paspispahvia johon olen ensin lyijykynällä tehnyt 1 cm välein viivat. Sitten olen terävällä mattoveitsellä viiltänyt viistosti urat eli tiilen reunamat. Sitten vaan eriväristä ruskeaa sutastaan päälle ja lopuksi tuputetaan valkoisella (superlon tai vanutupulla) summamutikassa. Nyt kokeilin vielä päälle tasotetta et sais vähän rouheutta pintaan.

  Takkakin on ensin tehty paspispahvista ja ohutta pahvia olen käyttänyt pintaan ja kerroksittain et sain kerroksellisuutta. Jotenkin tykkään työstää paspispahvia kun on sopivan jämäkkää mut just pystyy leikata saksilla.

  VastaaPoista