maanantai 10. kesäkuuta 2013

Paperia ja rautalankaa

Vielä muutama kannu tuli tehtyä lisää paperista. Eli sinkkikannut No 5 harmaana ovat valmistuneet. Rautalankaa on tullut myös kieputeltua jonkun verran ja siitä on valmistunut mm. yksi munakori. Joka olikin tosi haastava työ ja aikaa vievä.

Sinkkikannu  No 5.

Munakori ja sinkkikannu.

No 5 kannut.

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesäiset emalikannut

Tänään piti heti päästä tuunaamaan Lahden markkinoilta ostamani hyllykkö. Hioin hyllykön kuluneeksi ja takaseinän tilalle vaihdoin valkoiseksi maalatun pystylaudoituksen (bambutikkua). Eilen illalla vielä viimeistelin viikko sitten aloittamani kannutuotannon. Muutama kannu sai markkinoilta ostamallani sabluunalla numeron kylkeen, akryylimaalia  ja lakkaa lopuksi pintaan kiiltoa antamaan.

Tuunattu hyllykkö ja emalikannut.

No 5  emalikannut.

 Romantikoille Rose emalikannut.

Carpe Diem emalikannut.

lauantai 8. kesäkuuta 2013

Lahden miniatyyrimarkkinat

Autoni starttasi heti aamusta parin kerholaisen, Lissun ja Riitan kanssa Lahteen miniatyyri markkinoille. Muutaman vuoden tauon jälkeen oli mukava ihastella ja ihmetellä mitä uskomattomia minejä sekä pienoishuonenäyttelyä.
Muutama tavara päätyi minunkin kassiini; tuunattava hyllykkö, parit tuolit sekä matskuja. Mukaan tarttui paljon myös innostusta mineilyyn!!! Lähinnä tämä oli minulle tällä kertaa inspiraatiomatka ja herättelyä mineilyn saloihin...

Tuunattavia ostoksia

Ihanat "bensarahat" Lissulta!!